i
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για ψύξη, θέρμανση, ύδρευση

Ο «Θερμοϋδραυλικός» είναι ένα έγκυρο, πληρέστατο και αντικειμενικό μηνιαίο περιοδικό που περιλαμβάνει - εκτός από πλούσια τεχνική αρθογραφία για τη θέρμανση, την ψύξη, την ύδρευση, τη διαχείριση υδάτων, το φυσικό αέριο και την αποχέτευση - ειδήσεις από τον συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό χώρο των υδραυλικών, των εγκαταστατών και συντηρητών καυστήρων, τις βιομηχανίες, τις βιοτεχνίες και τις εμπορικές επιχειρήσεις του χώρου.

Επίσης, δημοσιεύει σε κάθε τεύχος εκτενή ανασκόπηση της αγοράς με πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα που είναι χρήσιμα σε κάθε εγκαταστάτη.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, έχει πλέον αναγνωριστεί ως η πλέον αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλους τους επαγγελματικά ασχολουμένους με την ψύξη, τη θέρμανση, την ύδρευση και την αποχέτευση στην Ελλάδα.

Περιοδικό-θεσμός για ηλεκτρολογία και φωτισμό

Ο «Ηλεκτρολόγος», με παρουσία πάνω από δύο δεκαετίες, είναι ένα περιοδικό - θεσμός για τον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού στην Ελλάδα.

Αν και κατά βάση τεχνικό -με αρκετές εφαρμογές και παρουσίαση καινοτομιών σε κάθε του τεύχος- έχει εξελιχθεί σε καθρέφτη της συγκεκριμένης αγοράς, των προϊόντων και των ανθρώπων της, καθώς και σε βήμα των συνδικαλιστών και των συνεταιριστών του χώρου.

Παρέχει έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για εργολήπτες, μηχανολόγους και εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, για βιομήχανους, βιοτέχνες, εισαγωγείς και εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, για αρχιτέκτονες, μελετητές, σχεδιαστές φωτισμού, διακοσμητές κλπ.

Για τον μηχανολογικό εξοπλισμό της σύγχρονης βιομηχανίας

Το «Μετάδοση Ισχύος» καλύπτει όλους τους χώρους του μηχανολογικού εξοπλισμού της βιομηχανίας, όπως αυτοματισμός, ρομποτική, δίκτυα, κατεργασία μετάλλων, κίνηση και μεταφορά, μάζα και ενέργεια, εργαλεία, εργονομία, ποιότητα, ασφάλεια.

Η θεματολογία του περιστρέφεται γύρω από τεχνολογικές καινοτομίες, περιγραφές τεχνικών εφαρμογών, επιστημονικές προσεγγίσεις, παρουσίαση νέων προϊόντων και συστημάτων που διατίθενται στην ελληνική αγορά, ειδησεογραφία του χώρου κλπ.

Αποδέκτες του είναι μηχανολόγοι - μηχανικοί σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ναυπηγεία, σε μεγάλες εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, τεχνικές εταιρίες, τεχνικές υπηρεσίες του δημοσίου και των Ο.Τ.Α., ναυτιλιακές εταιρίες, χυτήρια μηχανουργεία, κλπ. καθώς και όλες οι εισαγωγικές, κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρίες βιομηχανικού εξοπλισμού.

Περιοδικό-καθρέφτης των κατασκευών στην Ελλάδα

Τα «Εργοταξιακά Θέματα» είναι το πληρέστερο και το πλέον αξιόπιστο περιοδικό στο χώρο των δημόσιων και ιδιωτικών δομικών κατασκευών.

Η θεματολογία του εστιάζει σε κατασκευές, υλικά, μηχανήματα και τεχνικές και πλαισιώνεται από επιλεγμένη και έγκυρη ειδησεογραφία σχετικά με δημοπρατήσεις νέων έργων, κυκλοφορία νέων μηχανημάτων έργων, δραστηριότητες και νέα προϊόντα των επιχειρήσεων του χώρου.

Διαβάζεται από στελέχη κατασκευαστικών εταιριών, τεχνικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εργολήπτες, εργοταξιάρχες, μηχανικούς, μελετητές, αρχιτέκτονες, ιδιοκτήτες και χειριστές μηχανημάτων έργων.

Μεταξύ των συνδρομητών του είναι επίσης κατασκευαστικές και εισαγωγικές επιχειρήσεις δομικών υλικών, μηχανημάτων έργων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών τους, εργαλείων, λογισμικών καθώς και ειδών εξοπλισμού, ασφαλείας και ελέγχου εργοταξίων.

Το Logistics & Management

Για έγκυρη ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση στα logistics

Το Logistics & Management είναι το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη, απόλυτα εξειδικευμένο πάνω στην επιστήμη των logistics και τη συγκεκριμένη αγορά.

Καλύπτει όλο το φάσμα του χώρου, όπως μεταφορές (οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες, εναέριες), εφοδιαστική αλυσίδα, αποθήκευση, ποιότητα, διανομή, διαχείριση, συσκευασία, μάνατζμεντ καθώς και τις σχετικές σπουδές.

Διαβάζεται από logisticians και υψηλόβαθμα στελέχη εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο των logistics,επαγγελματίες και προμηθευτές, του χώρου, συμβούλους, πανεπιστημιακούς, φοιτητές και σπουδαστές.

Πρωτοπόρο περιοδικό με Ευρωπαϊκές διακρίσεις

Tο «Car & Truck» είναι τo καλύτερο περιοδικό στην Ελλάδα για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τον οδηγό του και ανάμεσα στα 5 κορυφαία και πληρέστερα περιοδικά του είδους στην Ευρώπη.

Δημοσιεύει δοκιμές και παρουσιάσεις για ελαφρά φορτηγά κλειστού και ανοιχτού τύπου (van - vanette - pickup), για φορτηγά άνω των 3.5 τόνων και τα παντός είδους επικαθήμενα, για λεωφορεία, mini και midi bus και ταξί. Επίσης, πληροφορίες για την κατάσταση των δρόμων, τα truck stops, τις τιμές των καυσίμων, στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων καθώς και ιστορικές αναδρομές στα πρώτα φορτηγά και λεωφορεία.

Αφιερώνει επίσης σελίδες για πρακτικές συμβουλές σε οδηγούς, για τη συντήρηση, τον μοντελισμό και για όλη τη σχετική με το αντικείμενο του περιοδικού ειδησεογραφία.

Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος

Πρωτοπόρο στο είδος του, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το «Ecotec» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005.

Με θεματολογία που κινείται στον άξονα «η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος», αναδεικνύει μεθόδους, μηχανήματα, πρακτικές και νέες ιδέες που εξυπηρετούν στην αειφορία, στην προστασία και στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος (όπως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βιολογικοί καθαρισμοί, οικολογική δόμηση, ανακύκλωση, διαχείριση υγρών, αέριων και στερεών αποβλήτων, εξοικονόμηση ενέργειας, εναλλακτικές τεχνολογίες κ.ά.).

Απευθύνεται σε τεχνικές εταιρίες, βιομηχανίες, δημοτικές επιχειρήσεις, δημόσιους Οργανισμούς, ξενοδοχεία, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες περιβάλλοντος, εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς, υπουργεία κλπ.

Είναι ιδρυτικό μέλος του «European Environmental Press» στο οποίο ανήκουν τα καλύτερα περιοδικά της ηπείρου (ένα από κάθε χώρα) τα οποία επιλέγουν -με αυστηρά κριτήρια- τις εταιρίες που καινοτομούν και απονέμουν σε αυτές τα ετήσια «Ευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας».

Πρόσφατα Τεύχη